Ce este ZIRCONIU SOLID

BruxZir & NexxZr (zirconii solizi pentru punti si coroane), sunt cele mai recomandate zirconii monolitice din USA si intreaga lume.

Datorita puterii si rezistentei dovedita, restaurarile BruxZir & NexxZr pot fi folosite aproape in orice situatie clinica.

BruxZir & NexxZr sunt zirconii monolitice pentru punti si coroane recomandate pe implant, punti totale, si incrustatii.

Au fost lansate prima data pe principiul „mai multa rezistenta mai putin estetica” la început trebuia sa devina o alternativa pentru lucrarile metalo-ceramic in zone laterale.

Acum, datorita noilor formule de culori (Shaded), restaurarile BruxZir & NexxZr ofera un mare grad de transluciditate si o mare asemanare cu dintii naturali, ceea ce ii recomanda foarte bine in zonele frontale.

BruxZir & NexxZr sunt o combinatie intre putere si fizionomie, ce i-a adus foarte multe certificate si diplome in fenomenul industriei de tehnica dentara, inclusiv cel mai inalt institut de certificare a materialelor dentare “The Dental Advisor”.

Folosind un zirconiu obisnuit in zonele laterale duce la riscuri foarte mari dintre care, si cea mai intalnita situatie, riscul de fractura sau de spargere (nu este recomandat pentru asemenea situații clinice), sau folosind-o in zona frontala in forma monolitica aduce defecte foarte mari de fizionomie datorita lipsei de transluciditate a culorilor.

Estetica + Putere

 

“Full contour” de nota 10

BruxZir, NexxZr+, Katana ML sunt zirconii special concepute pentru lucrari monolitce (full zirconiu) , cu calitati superioare in transluciditate (42%), culori naturale si putere ridicata.

(ESTHETICS + STRENGTH) acest p de zirconiu solid este foarte recomandat la fel de bine in ambele zone; frontala si laterala . La fel de bine se recomanda pentru lucrarile: coroane solo si punti totale.

BruxZir, Nexxzr+, Katana ML sunt zirconii special concepute pentru lucrari monolitce (full zirconiu) , cu calitati superioare in transluciditate (42%), culori naturale si putere ridicata.

(ESTHETICS + STRENGTH) acest p de zirconiu solid este foarte recomandat la fel de bine in ambele zone: frontala si laterala . La fel de bine se recomanda pentru lucrarile: coroane solo si punti totale.