Ce este ZIRCONIU SOLID

BruxZir & NexxZr (zirconii solizi pentru punți și coroane), sunt cele mai recomandate zirconii monolitice din USA si intreaga lume.

Datorită puterii și rezistenței dovedită, restaurările BruxZir & NexxZr pot fi folosite aproape în orice situație clinică.

BruxZir & NexxZr sunt zirconii monolitice pentru punți și coroane recomandate pe implant, punți totale, şi incrustații.

Au fost lansate prima dată pe principiul „mai multă rezistența mai puțin estetica „, la început trebuia să devină o alternativă pentru lucrările metalo-ceramic în zone laterale.

BruxZir & NexxZr

Acum, datorită noilor formule de culori (Shaded), restaurările BruxZir & NexxZr oferă un mare grad de transluciditate și o mare asemănare cu dinții naturali, ceea ce îi recomandă foarte bine în zonele frontale.

BruxZir & NexxZr sunt o combinaţie între putere şi fizionomie, ce i-a adus foarte multe certificate și diplome în fenomenul industriei de tehnică dentară, inclusiv cel mai înalt institut de certificarea materialelor dentare “The Dental Advisor”.

Folosind un zirconiu obișnuit în zonele laterale duce la riscuri foarte mari dintre care, și cea mai întâlnită situație, riscul de fractură sau de spargere (nu este recomandat pentru asemenea situații clinice), sau folosind-o în zona frontală în forma monolitica aduce defecte foarte mari de fizionomiei datorită lipsei de transluciditate a culorilor

La fel de bine poate să ducă la abraziunea antagoniștilor în forma monolitica.

Toate aceste aspecte au fost rezolvate în zirconii solide, citiți mai multe în paginile următoare. BruxZir & NexxZr , sunt cele mai recomandați zirconii monolitice din USA . Datorita puterii și rezistenței dovedita, restaurarile BruxZir & NexxZr pot fi folosite aproape in orice situație clinica.

Tehnologie 100% americana implementata in Romania prin laboratorul autorizat Top Dental Studio

restaurarile BruxZir & NexxZr pot fi folosite aproape in orice situație clinica.

Ceramica pe suport Cr-Co (SLM)