TEHNICA DENTARA DIGITALA

Cunoasterea de tehnica dentara moderna si folosirea celor mai noi tehnologii

Flolosînd cele mai bune tehnologii sinterizare laser Cr-Co maini de frezat uscat i umed masini de frezat speciala pentru structurile metalice
pentru lucrarile pe implante cele mai bune scanere i software precum i
metrologie de înaltă precizie …In combinaie cu know-how-ul nostru vă putem garanta o calitateremarcabilă.

Avem la dispoziie maini sinterizare metal de înaltă precizie i eficienă. Acestea este completate cu masini de frezat uscat  masina de frezat umed i imprimante de ultima generaie. Precizia mainilor este verificată i calibrată zilnic folosind probe de testare pentru a  inimaliza toleranele de fabricaie. Pentru inspecia i documentaia calităii mainile industriale i calitate designului va invitam sa ne vizitai i sa incercai produsele noastre.

Printare metal 3D- ORLAS

Cea mai moderna linie de producțiea metalelor (Cr-Co) prin sinterizare si printare 3D cu laser. Structuri metalice pentru ceramica, Proteze scheletate, bare Dolder, RCR, etc..

CAD-CAM

Sisteme de frezare umede si uscate ultra moderne, cu care putem freza titanium, Cr-Co, ceramică hibridă, zirconiu si altele.

Printare modela 3D

Imprimante 3D ajută la printarea 3D a modelelor pentru amprentele primite digital, ghid chirurgical si altele.

Edentica T500

Cu o precizie foarte mare aceast tip de scanere ajută la o precizie enorma a lucrarilor, mai ales că se poate scana direct amprenta.

Vita EasyShade

Toate Lucrările sunt verificate la culoare inainte de a fi livrate cu ci????torul digital VITA EasyShade. Se poate intervini in a luă culorea la pacienți Dvs.

Vision

Toate lucrarile sunt pregatite și prelucrate (gravaj, pregatirea bonturilor și morfologie ) la microscop, ceea ce ofera precizie și fizionomie superioara.

Masini